Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Bike vodič / pratitelj (m/ž)

I.D. Riva Tours d.o.o.
Prijava do: 14. 02. 2024.
Plaća: Od 1000 EUR do 2000 EUR
Lokacija rada: Rijeka

Opis posla

Voliš biciklirati i u dobroj si fizičkoj formi? Voliš vjetar u kosi dok bike te nosi? Voliš putovati, brodove, more i prirodu? Postani Bike vodič (m/ž) za I.D. Rivu. Što dobivaš? Kroz ovaj posao češ upoznati Jadransku obalu i brojne otoke biciklirajući kroz njih. Svaku večer spavaš u drugom gradu/mjestu a brod u kojem je tvoja kabina putuje s tobom. Sezona 2024 kreće krajem travnja i traje do kraja lipnja, ljetna pauza zbog vrućina, nastavak sezone od kraja kolovoza do sredine listopada.
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos, Honorarno, Sezonski, Studentski ugovor

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Što se od tebe očekuje: - da si odgovorna/an i savjesna/tan osoba - da si komunikativna/an - voliš raditi s gostima - potrebno je da znaš njemački jezik ako ne onda barem engleski - spremna/an dijeliti dvokrevetnu kabinu s drugim bike vodičem - da možeš odvesti 40 Km biciklom dnevno - da možeš podići biciklu iznad ramena Bicikliraj uz more po ljepotama hrvatskih otoka na brodovima ID Rive! Prijavi se na naš natječaj bike vodiča i sljedeće ljeto spoji ugodno s korisnim, more, kopno, kotače i jedra… čekamo te! Prijava sa životopisom i kontakt podacima putem linka za prijavu. Ti nama like, mi tebi bike!
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Kvalificirani, Magisterij, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Nekvalificirani, Doktorat, MBA, Polukvalificirani, Stručni specijalist, Sveučilišni prvostupnik, Visokokvalificirani
JezikNjemački (B2), Engleski (C1)

Poslodavac ti nudi

Plaća je 300 do 500 eura po tjednu, smještaj na brodu i polupansion a ako imaš svoj obrt plaća je uvećana za 20% na navedene iznose.
I.D. Riva Tours d.o.o.
I.D. Riva Tours d.o.o.
http://www.idriva.comMate Vlašića 20, 52440 PorečI.D.Riva Tours je Njemački touroperator koji na hrvatskom području djeluje preko 25 godina. Uz hotelski smještaj, privatni smještaj, grupe, transfere nudimo i sedmodnevna krstarenja duž jadranske obale. Polazne luke su nam Poreč, Rijeka, Zadar i Trogir.
Potreban broj zaposlenika10
Oglas objavljen15. 01. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815.91 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću