Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Punitelj boca - prodavač (m/ž)

PETROL društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i prijevoz nafte i naftnih derivata
Prijava do: 20. 02. 2024.
Lokacija rada: Unešić, Kukuljanovo, Banići, Divoš

Opis posla

Opis radnog mjesta: Zajedno s našim zaposlenicima gradimo strategiju tvrtke i trenutno smo u potrazi za novim članovima koji će nam u tome pomoći. Ukoliko ste motivirana i dinamična osoba koja želi podijeliti svoje iskustvo i raditi u multinacionalnoj kompaniji, nudimo Vam mogućnost zaposlenja u našem odjelu logistike - UNP. Odgovornosti i zaduženja: - manipulacija bocama za UNP (ukrcaj/iskrcaj punih/praznih boca za UNP sa/na teretno vozilo, peron ili skladište) - izvršavanje pripremnih i završnih radnji u procesu punjenja boca za UNP - pranje boca za UNP visokotlačnim uređajem - skladištenje robe, smještaj iste na propisana mjesta - kontrola robe (kvalitativna i količinska)
Vrsta poslaNa određeno vrijeme

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- završena srednja škola - znanje rada sa MS Office paketom - sklonost timskom radu i otvorenost za usvajanje novih znanja i vještina - stručni ispit za vatrogasca ili dobrovoljni vatrogasac (nije uvjet) - radno iskustvo je poželjno (nije uvjet)
Stručna spremaSrednja stručna sprema
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineMS Office

Poslodavac ti nudi

- rad u dinamičnom, modernom i međunarodnom poslovnom okruženju - uz financijska primanja imat ćete i dodatne pogodnosti poput stimulativnih dodataka, naknade za topli obrok, božićnice, regresa i uskrsnice - mogućnost internog i eksternog školovanja - mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja Ugovor se sklapa na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se do 19.02.2024. s motivacijskim pismom i životopisom putem linka za prijavu.
PETROL d.o.o.
PETROL d.o.o.
Potreban broj zaposlenikaViše
Oglas objavljen31. 01. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Prodaja (Trgovina) iznosi 769.48 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću