Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Motion Designer & Video Editor (m/ž)

Blitz d.o.o.
Prijava do: 17. 02. 2024.
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

Šireći i unapređujući poslovanje pozivamo Vas da se pridružite našem timu i uključite u dinamično radno okruženje na radnom mjestu: Motion Designer & Video Editor (m/ž). Opis poslova: - dizajn i izrada 2D i 3D animacija (on-screen, web, mobile, DOOH) - izrada animacija za špice, spotove, najave, telope - sinkronizacija animacije sa muzikom i OFF-om - priprema za emitiranje na TV/kino/internet/etc. - montaža video priloga, emisija, najava filmova, TV spotova - rad na više projekata istovremeno – timski i samostalno
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- SSS/VŠS/VSS - odlično poznavanje rada u programima za 2D i 3D animaciju - odlično poznavanje rada u programima: After Effects, Premiere, Photoshop, Audition - poznavanje digitalnih tehnologija - aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu - usmjerenost na visoke standarde u poslu i sklonost timskom radu - kreativnost u radu i odgovoran pristup poslu Očekujemo odgovornu, kreativnu i samoinicijativnu osobu, koja bi se s punom odgovornošću i entuzijazmom pridružila našem timu.
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Digitalne vještineAdobe After Effects, Adobe Audition, Adobe Photoshop, Adobe Premiere
JezikEngleski (B2)
Blitz d.o.o.
Blitz d.o.o.
Kamenarka 1, 10010 ZagrebDruštvo Blitz je prisutno na regionalnom tržištu od 1992. godine te je vodeći distributer filmova u Hrvatskoj i za područje država bivše Jugoslavije. Aktivnosti društva Blitz usmjerene su na distribuciju audiovizualnih djela putem suvremenih i tradicionalnih načina distribucije dostupnih u regiji, što uključuje distribuciju kinematografima, kućnu video zabavu, distribuciju televizijskog sadržaja te distribuciju audiovizualnih sadržaja putem digitalnih medija. Osim što je ekskluzivni kino distributer naslova više vodećih svjetskih filmskih studija: Warner Bros Pictures International, Paramount Pictures International, 20th Century Fox, društvo Blitz također kontinuirano stječe prava na distribuciju velikog broja audiovizualnih djela najznačajnije svjetske nezavisne produkcije. Naše najveće prednosti su dugogodišnje iskustvo, poticanje inovacija, ulaganje u osobni razvoj djelatnika, entuzijazam i jasna razvojna strategija.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen07. 02. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji IT, telekomunikacije iznosi 1328.03 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću