Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Inženjer strojarstva (m/ž)

TROMONT d.o.o.
Prijava do: 07. 03. 2024.
Lokacija rada: cijela Hrvatska

Opis posla

Inženjer strojarstva će biti zadužen za upravljanje projektnim aktivnostima unutar grupe strojarskih radova (instalacije u graditeljstvu - termotehničke instalacije, hidro instalacije, sprinkler instalacije) na projektima izgradnje te će u svakodnevnom radu koordinirati aktivnostima na gradilištu usko surađujući s ostalim sudionicima u izgradnji. Pri navedenom bit će direktno odgovoran voditelju strojarskog odjela te voditelju projekta. Posao obuhvaća terenski rad po cijeloj Hrvatskoj. Preseljenje u mjesto sjedišta tvrtke nije preduvjet za isti. U svakodnevnom radu Inženjer strojarstva zadužen je za: - upravljanje grupom strojarskih radova na gradilištu - kontrolu specifikacija, budžeta i rokova izvedbe - kontrolu i nadzor izvođenja ugovornih obveza - analizu materijalnih potreba i dobavljača te naručivanje materijala, opreme i radova - koordinaciju dostave materijala i ugradnje sukladno projektnoj dinamici - kontrolu i nadzor podugovorenih radova - direktnu komunikaciju i suradnju s ostalim sudionicima u izgradnji - sudjelovanje u organizaciji gradilišta, nadzoru i koordinaciji - izvršavanje ostalih zadataka sukladno uputama neposrednog voditelja Inženjer strojarstva odgovoran je za: - izvođenja pojedinih radova u skladu sa zahtjevima projektne dokumentacije, tehničkim propisima i pravilima struke - dokazivanje izvedenih radova i ugrađene opreme kroz građevinsku knjigu - vođenje građevinskog dnevnika - izradu mjesečnih obračuna izvedenih strojarskih radova - izradu primopredajne dokumentacije - ostvarivanje planirane financijske realizacije za predmetnu grupu radova
Vrsta poslaNa određeno vrijeme

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- viša stručna sprema, visoka stručna sprema, magistar struke, isključivo strojarskog smjera - radno iskustvo minimalno 5 godina - stručni ispit je poželjan, ali nije uvjet - članstvo u strukovnim organizacijama (prednost nije uvjet) - radno iskustvo na inženjerskim poslovima - radno iskustvo na poslovima u izgradnji Vještine: - sposobnost interpretacije projektnih nacrta - poznavanje rada u CAD aplikacijama u okviru svog strukovnog područja - poznavanje rada u MS Excel i MS Word - informatička i poslovna pismenost - vozačka dozvola: B - aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu (prednost nije uvjet) - organizacijske vještine; dokazano iskustvo u organizaciji gradilišta (prednost nije uvjet) - dobre komunikacijske vještine - poznavanje FIDIC ugovornih normi (prednost, nije uvjet) Kompetencije: - sposobnost samostalnog rada i odlučivanja - razumijevanje tehničkih i komercijalnih aspekata ugovora o gradnji - timski rad i komunikacija - usmjerenost na rješavanje problema - analitičnost - fokusiranost na detalje uz razumijevanje šire slike problema - generalno razumijevanje drugih inženjerskih disciplina zastupljenih u projektima izgradnje - poznavanje relevantnih normi, tehničkih propisa i zakonske regulative (prednost nije uvjet)
Stručna spremaVisoka stručna sprema, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Stručni specijalist, Sveučilišni prvostupnik
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineWord, Excel, internet, AutoCAD
JezikEngleski (Prednost)
Minimalno radno iskustvo5

Poslodavac ti nudi

- stimulativna plaća - mogućnosti daljnje edukacije i stručnog obrazovanja - razmjena znanja i iskustava s timovima u Hrvatskoj - dugoročno zaposlenje u perspektivnoj tvrtki (na određeno vrijeme s mogućnošću na neodređeno) - po potrebi smještaj organiziran Napomena: Želimo Vas upoznati da će tvrtka Tromont d.o.o. obrađivati Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt broj, e-mail, osobni identifikacijski broj, spol, dan, mjesec i godinu rođenja, državljanstvo, prebivalište, odnosno boravište, stručno obrazovanje, posebne ispite i tečajeve koji su uvjet za obavljanje posla, podatke o prethodnim radnim iskustvima, fotografiju, te druge podatke koji su navedeni u životopisu i/ili molbi) u svrhu postupka zapošljavanja u tvrtci Tromont d.o.o. Želimo naglasiti kako se Vaši osobni podaci neće dostavljati nikakvim trećim osobama, koristiti će ih isključivo Tromont d.o.o. i neće se prenositi u treće zemlje. U slučaju da Tromont d.o.o. angažira vanjsku kuću u svrhu provođenja ocjene kandidata za pojedini posao, a u svrhu procjene radi zapošljavanja u Tromont d.o.o., Vaši se osobni podaci bez Vaše izričite suglasnosti neće koristiti. Napominjemo da imate pravo od Tromont d.o.o. zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koji se na Vas odnose, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka) ako smatrate da je došlo do bilo kakve povrede u obradi Vaših osobnih podataka. U bilo kojem trenutku imate pravo povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je ona povučena. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci nastave čuvati u bazi Tromont d.o.o., a najduže 1 godinu od prestanka natječaja, u svrhu budućih natječaja za posao, a za koji su potrebni radnici istih/sličnih kvalifikacija kao što su Vaše, molimo da se izričito o istome očitujete putem e-maila: zop@tromont.hr, u suprotnom će se Vaši osobni podaci izbrisati i prestati vremenski čuvati 30 dana od slanja molbe za zaposlenje.
TROMONT, d.o.o. za građevinarstvo, promet i usluge
TROMONT, d.o.o. za građevinarstvo, promet i usluge
http://www.tromont-production.com,undefined SplitTromont d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izvođenje svih instalaterskih i građevinskih radova u graditeljstvu. Tvrtka je utemeljena 1995. u Splitu. Osim sjedišta u Splitu, tvrtka posluje i iz ureda u Zagrebu. Glavne djelatnosti su izgradnja objekata, izvođenje termotehničkih, hidro i elektro instalacija te proizvodnja metalnih dijelova, komponenti i konstrukcija. Tržišnim izazovima tvrtka uspješno odgovara kontinuiranim ulaganjem u zaposlenike i ovim putem traži osobu koja bi predanim radom željela doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen26. 02. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Strojarstvo i brodogradnja iznosi 1003.91 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću