Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Voditelj Odjela u Sektoru računalne infrastrukture i servisa (Razvojni inženjer) (m/ž)

CARNET
Prijava do: 06. 03. 2024.
Lokacija rada: Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Slavonski Brod

Opis posla

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET traži osobu za radno mjesto: Voditelj Odjela u Sektoru računalne infrastrukture i servisa (Razvojni inženjer) (m/ž). Opis poslova: - održavanje postojećih internih i javnih aplikacija - razvoj novih aplikacija - podrška korisnicima aplikacija - sudjelovanje u implementaciji novih aplikacija u suradnji sa vanjskim partnerima
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- razina 7 HKO: sveučilišni diplomski studiji; specijalistički diplomski stručni studiji; poslijediplomski specijalistički studiji (VSS) - 5 godina radnog iskustva Od kandidata očekujemo poznavanje: - programskih jezika: PHP, Javascript - baza podataka: MySQL, PostgreSQL - HTML, CSS - sustava za upravljanje izvornim kodom: Git, SVN - Linux operativnog sustava - Laravel, Symfony PHP frameworka - iskustvo u razvoju složenih web aplikacija - Docker, Kubernetes - aktivno znanje engleskog jezika - očekujemo izraženu pouzdanost i odgovornost, inicijativnost, fleksibilnost, sklonost projektnom i timskom načinu rada te spremnost na kontinuirano stjecanje novih znanja Prednost: - poznavanje izrade mobilnih aplikacija za Android ili iOS - poznavanje WordPressa - sudjelovanje na nekom open-source projektu - iskustvo u pisanju projektne dokumentacije - iskustvo u testiranju aplikacija - iskustvo u izradi testnih scenarija Zainteresirane pozivamo da nam ponudu s detaljnim životopisom.
Stručna spremaVisoka stručna sprema, Magistar struke
Digitalne vještineCSS, Docker, Git, HTML, JavaScript, Kubernetes, Laravel, Linux, MySQL, PHP, PostgreSQL, Symfony
JezikEngleski (B2)
Minimalno radno iskustvo5

Poslodavac ti nudi

- ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci - mogućnost pohađanja edukacija i učenje uz rad - mogućnost rada na nacionalnim servisima s velikim brojem korisnika - rad u dinamičnoj i fleksibilnoj okolini - reguliran rad od kuće u dijelu radnog vremena - pristup i rad sa naprednim i zahtjevnim tehnologijama Kandidati koji se u prijavi pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji (NN broj 121/17) uz prijavu na natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaze propisane člankom 102. st. 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji, a koji su objavljeni na web-stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.
CARNET
CARNET
Potreban broj zaposlenikaViše
Oglas objavljen26. 02. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji IT, telekomunikacije iznosi 1328.03 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću