Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Spremač / spremačica

Fliba d.o.o. Emmezeta
Prijava do: 31. 03. 2024.
Lokacija rada: Split (Kaštel Sućurac), Zagreb (Jankomir), Dubrovnik, Rijeka

Opis posla

Glavni zadaci i odgovornosti: - održavanje čistoće vanjskih i unutarnjih prostorija - vođenje brige o redovitoj opskrbi sanitarnih prostorija - primjena mjera i sredstava zaštite na radu - drugi poslovi prema potrebi i nalogu
Vrsta poslaNa određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- poželjno radno iskustvo (rad na sličnim/istim pozicijama) - savjestan i odgovoran pristup radu

Poslodavac ti nudi

- sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane - dodatno plaćen rad nedjeljom - motivirajuću i ugodnu atmosferu Ako se prepoznaješ u elementima našeg oglasa i želiš saznati više o poslu, daj nam priliku da se upoznamo. Pošalji nam svoj životopis. Veselimo se Tvojoj prijavi. Natječaj je otvoren do popunjenja.
Fliba d.o.o.
Fliba d.o.o.
http://www.emmezeta.hrGospodarska 5, 10 255 Donji StupnikEmmezeta je regionalni lider u maloprodaji namještaja, dekoracija, pokućstva, elektronike, bijele tehnike i malih kućanskih aparata – drugim riječima, mi smo specijalist za uređenje doma. Trgovački smo lanac s 11 prodajnih centara u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Puli, Dubrovniku i Zadru te online trgovinom koja dostavlja na području čitave Hrvatske. Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 1999. godine. Naši su počeci vezani za talijanski kapital, od 2002. godine bili smo u vlasništvu francuske korporacije CONFORAMA, a od rujna 2021. g. sastavni smo dio grupacije u vlasništvu poljskog lanca Merkury Market koji posluje u šezdesetak prodajnih centara u Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj i Hrvatskoj te 6 online trgovina.
Potreban broj zaposlenikaViše
Oglas objavljen12. 03. 2024.
Kategorije
Prosječna plaća u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815.91 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću