Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Frizer (m/ž)

Frizerski Studio Lolita
Prijava do: 26. 03. 2024.
Plaća: Do 1500 EUR
Lokacija rada: Split

Opis posla

Tražimo više djelatnika frizerka/frizer i naučnica/naučnika za rad u našem salonu u sklopu Super Konzuma u Splitu na Sirobuji. Osoba će pružati usluge koloristike, muško/ženska šišanja, feniranja i frizure.
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- KV/SSS frizer - u obzir dolaze osobe s iskustvom i bez iskustva - vrijedna, vedra i motivirana osoba Za sve ostale informacije možete se javiti telefonski.
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Kvalificirani

Poslodavac ti nudi

- plaća ovisna o realizaciji i bonusu te iskustvu i angažmanu kandidata - stimulativni bonus ovisno o ostvarenim uslugama i prodanim proizvodima - za kandidate iz drugih županija smještaj je osiguran - nedjelja neradna - godišnji odmor - dodatne edukacije i usavršavanja - rad u stručnom timu - odlična radna atmosfera
FRIZERSKI OBRT, LOLITA
FRIZERSKI OBRT, LOLITA
https://www.instagram.com/frizerski_lolita/Lolita frizerski studio nalazi se u poslovnom centru Super Konzum u Splitu, gdje uspješno poslujemo već 14 godina. Zadovoljstvo uslugama koje pružamo očituje se u velikom broju naših stalnih klijentica i klijenata, kao i stalnim povećanjem broja novih. Naši zaposlenici su iskusni frizeri, sa višegodišnjim iskustvom, educirani za rad sa talijanskim luksuznim brendom NASHI ARGAN, koji oduševljava žene diljem svijeta, a radi se o prirodnim proizvodima za koloraciju i njegu kose. Po tome smo jedinstveni i drukčiji, jer u radu koristimo isključivo prirodne, veganske proizvode, te bilježimo velik rast i oduševljenje klijenata. Frizerski studio Lolita posjeduje certifikat NASHI SALON PARTNERA od strane Nashi Argan Croatia, uz garanciju izvrsnosti. Frizerski studio Lolita je salon za žene i muškarce. Veliku pažnju posvećujemo i muškim šišanjima i uređenju brada, kojih je u velikom broju, te smo u tom dijelu educirani kod najboljeg hrvatskog barbera. Također smo i HAIR SHOP, sve proizvode (ženske/muške) koje nudimo i koristimo u salonu, klijentima su dostupni na našim policama i za kućnu upotrebu.
Potreban broj zaposlenika2
Oglas objavljen13. 03. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Briga o ljepoti, sport iznosi 623.34 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću