Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Vozač dostavnog vozila (m/ž)

Veletabak d.o.o.
Prijava do: 28. 03. 2024.
Lokacija rada: Splitsko-dalmatinska županija, Dubrovačko-neretvanska županija

Opis posla

- prijevoz i distribucija robe kupcima - sudjelovanje u poslovima utovara i istovara robe - odgovornost za robu i popratnu dokumentaciju - timski rad sa skladištem i prodajom
Vrsta poslaNa određeno vrijeme

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

- poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima - uvjerenje o nekažnjavanju - poznavanje terena Dalmacije
Stručna spremaSrednja stručna sprema
Vozačka dozvolaB

Poslodavac ti nudi

- službeni kombi - službeni mobitel - ugovor o radu na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja Ako se želite razvijati u dinamičnom i poticajnom profesionalnom okruženju, svoju prijavu za posao sa životopisom pošaljite putem linka za prijavu.
Veletabak
Veletabak
https://www.veletabak.hr/Kovinska 4a, 10000 ZagrebVeletabak je značajan distributer robe na tržištu Republike Hrvatske, kao i na tržištima zemalja EU. Tvrtka je nastala 2014. godine s ciljem regionalnog zastupanja najkvalitetnijih svjetskih brendova - kroz uvoz, distribuciju i razvoj. Specijalizirani smo za uvoz i distribuciju duhanskih proizvoda, pribora za pušenje i robe široke potrošnje. Cilj nam je, uz pomoć vrhunske i motivirane prodajne sile i s najboljom logističkom uslugom, kroz partnerstvo s našim kupcima, postizati kontinuiran rast i razvoj, na zadovoljstvo potrošača i svih poslovnih partnera koje zastupamo. Uz energičan i profesionalan odnos, i naravno, predan rad svih naših djelatnika vodimo se vizijom, misijom i vrijednostima kompanije. Upravo mi smo partner koji na najbolji način može ostvariti zadane ciljeve i uspješno se nositi sa svim izazovima i prilikama na tržištu.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen18. 03. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Promet, transport, pomorstvo iznosi 839.19 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću