Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Suradnik u IT odjelu (m/ž)

AMINESS d.d.
Prijava do: 05. 04. 2024.
Lokacija rada: Novigrad

Opis posla

Glavna odgovornost ove pozicije je podrška i održavanje informacijske tehnologije koja podupire operativne procese hotela i kampova. Suradnik u IT odjelu će raditi u suradnji s timom informatičara kako bi osigurao stabilnost i funkcionalnost IT sustava te će pružati podršku korisnicima unutar hotela i kampova. Pozicija Suradnika u IT odjelu pruža izvrsnu priliku za osobni i profesionalni razvoj u dinamičnom okruženju hotelske industrije. Ako ste stručnjak u području informatike s željom za timskim radom i kontinuiranim učenjem, pozivamo vas da se prijavite i postanete dio našeg tima. Opis poslova i odgovornosti: - pružanje prve razine korisničke podrške za IT servise u organizaciji (tehnička, aplikativna i mrežna podrška prve razine) - rješavanje tehničkih problema u hotelima i kampovima u vezi s računalima, aplikacijama, mrežnim uređajima, POS opremom te drugom IT i sličnom opremom - instalacija, konfiguracija i održavanje sistemskog i aplikativnog softvera na računalima, POS kasama, mobilnim uređajima te drugoj opremi koja se koristi u organizaciji - održavanje i nadzor mrežne infrastrukture hotela - praćenje i održavanje inventara IT imovine - edukacija korisnika o korištenju IT sustava i alata - sudjelovanje u implementaciji novih IT rješenja i tehnologija u skladu s potrebama tvrtke - suradnja s vanjskim dobavljačima i pružateljima usluga u rješavanju složenijih tehničkih problema - izrada i održavanje dokumentacije koja se koristi u radu Mjesto rada: Novigrad (Istra).
Vrsta poslaNa određeno vrijeme

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine: - poželjno iskustvo rada u IT korisničkoj podršci i održavanju IT sustava - poznavanje Windows operativnog sustava i administracije istoga - poznavanje Microsoft Office365 aplikacija i servisa, administracije i održavanja istih - razumijevanje mrežnih protokola i tehnologija (switching, routing, LAN, WAN, WIFI, VLAN...) - poželjno poznavanje informatičkih rješenja i aplikacija koji se koriste u hotelijerstvu (recepcijsko poslovanje, računovodstveni i HR sustavi, POS i payment sustavi...) - poznavanje hotelskih tehničkih sustava (kontrola prolaza, pametne sobe, parking sustava, IPTV sustava, video nadzora) - poznavanje mobilnih i mrežnih tehnologija i uređaja, aktivne i pasivne mrežne infrastrukture - poznavanje sigurnosnih protokola i mjera zaštite podataka - poželjno iskustvo rada u hotelskoj industriji (poznavanje organizacijske strukture, procedura i poslovnih procesa u hotelijerstvu) Kompetencije koje tražimo kod kandidata: - srednja škola, VŠS ili VSS u području informatike, informacijskih znanosti ili srodnog područja (Informatika, Računarstvo, Poslovna informatika) - znanje i aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu - izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost rada u timu - sposobnost rješavanja problema i donošenja brzih odluka - samoinicijativnost i proaktivnost u radu - usvajanja novih znanja i spremnost na kontinuirano učenje - kooperativnost i sposobnost za timski rad - sistematičnost, točnost, analitičnost, fleksibilnost, kreativnost - vozačka dozvola B kategorije
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Visoka stručna sprema, Stručni prvostupnik, Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik
Vozačka dozvolaB
Digitalne vještineMicrosoft Office 365
JezikEngleski (B2)

Poslodavac ti nudi

Što vam Aminess pruža: - zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme s probnim radom u trajanju od tri mjeseca sa namjerom zapošljavanja na neodređeno vrijeme - dodatna stimulativna primanja - rad u dinamičnom i poticajnom okruženju - daljnji razvoj profesionalne karijere i sudjelovanje u edukacijama Planirani početak rada: travanj 2024. godine. Ako prepoznajete svoju priliku u ovom natječaju, pošaljite nam svoju molbu i životopis do 5. travnja 2024. godine. Molimo da se prijavi prilože i preporuke prijašnjih poslodavaca, ukoliko iste posjedujete. Kandidati iz užeg izbora koji zadovoljavaju navedene kriterije bit će uključeni u standardni selekcijski proces. Prijavom na oglas potvrđujem da sam pročitao/la, razumio/la i slažem se s uvjetima privatnosti i obrade podataka (https://aminess-hotels-resorts.talentlyft.com/privacy).
AMINESS d.d.
AMINESS d.d.
Brand Aminess obuhvaća hotele, kampove i vile na području Istre (Novigrad), Kvarnera (otok Krk, Crikvenica i Novi Vinodolski ) te Dalmacije (Makarska, Orebić, otok Korčula, otok Pag). Temelj našeg poslovanja su kontinuirano ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za naše zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta.
Potreban broj zaposlenika1
Oglas objavljen26. 03. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji IT, telekomunikacije iznosi 1328.03 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću