Povratak
Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Bravar - djelatnik za izradu i montažu crne bravarije (m/ž)

GRADITELJ SVRATIŠTA d.o.o.
Prijava do: 20. 04. 2024.
Lokacija rada: Zagreb

Opis posla

Traže se bravari (m/ž) za izradu i montažu crne bravarije. Izrada nosivih metalnih konstrukcija i proizvoda od metala (priprema, krojenje, rezanje i zavarivanje spojeva metala).
Vrsta poslaStalni radni odnos

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine

U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva.
Stručna spremaSrednja stručna sprema, Kvalificirani, Nekvalificirani, Polukvalificirani, Visokokvalificirani
Vozačka dozvolaB

Poslodavac ti nudi

- poticajna i ugodna radna atmosfera - mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja - poticajna primanja sukladno radnom mjestu, te ostalim pogodnostima; MultiSport kartica - mogućnost stimulacije sukladno postignutim rezultatima - dodatne edukacije, osposobljavanja i certificiranja u struci - prigodne isplate i novčane potpore: božićnica, uskrsnica, dar za dijete, jubilarne nagrade i još mnogo toga
GRADITELJ SVRATIŠTA, društvo s ograničenom odgovornošću za građevinarstvo, trgovinu i uvoz-izvoz
GRADITELJ SVRATIŠTA, društvo s ograničenom odgovornošću za građevinarstvo, trgovinu i uvoz-izvoz
http://www.graditeljsvratista.hr/Ivana Česmičkog 16, 10000 ZagrebDruštvo Graditelj svratišta d.o.o. osnovano je 1992. godine nastavljajući tradiciju dugogodišnjeg obiteljskog građevinskog obrta koji je do tada uspješno poslovao više od 25 godina. Poslovni uspjeh kroz sve ove godine rezultat je znanja, zajedničkog rada te iskustva i stručnosti naših zaposlenika. Izvodimo građevinsko-obrtničke, elektro i strojarske radove na području cijele Hrvatske. Naše glavne djelatnosti su visokogradnja - izgradnja, rekonstrukcije (adaptacije i održavanje) i niskogradnja - održavanje i izgradnja prometnica, parkirališta, cjevovoda i dr., te održavanje i upravljanje poslovnim i stambenim objektima. U svom sastavu imamo radionice za elektroinstalaterske poslove, stolarske poslove, radionicu za izradu aluminijske i crne bravarije.
Potreban broj zaposlenika2
Oglas objavljen10. 04. 2024.
Prosječna plaća u kategoriji Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 829.61 EUR
Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!Usporedi plaću